Αντικαταβολή

Επιλέγοντας την μέθοδο της αντικαταβολής, πληρώνετε το αντίτιμο της  παραγγελία σας την στιγμή της παράδοσης, στον υπάλληλο της εταιρίας courier.

Μέσω Paypal

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε το τελικό ποσό μέσω Paypal, μπορείτε να επιλέξετε «πληρωμή Paypal» και να μεταφερθείτε στην σχετική ασφαλή ιστοσελίδα για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Τραπεζική κατάθεση

Η κατάθεση του ποσού προς πληρωμή μπορεί να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Έπειτα, στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο montmartre.parfumerie@gmail.com ώστε να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελία σας. Πέραν των 3 ημερών και χωρίς προειδοποίηση ακυρώνεται η παραγγελία.

  • Τράπεζα: Πειραιώς
    • IBAN: GR0301720420005042102029022
    • Δικαιούχος: ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ ΓΕΡΑΣΗΜΙΝΑ
  • Τράπεζα: Alpha Bank

    • IBAN: GR2501401180118002786017899
    • Δικαιούχος: ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ ΓΕΡΑΣΗΜΙΝΑ

*Για αιτιολογία κατάθεσης συμπληρώστε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα (ελληνική ή ξένη) τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν τον εντολέα. Για να αποφύγετε επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα

Πληρώστε με οποιαδήποτε κάρτα Visa, Mastercard και Maestro, μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας της τράπεζας Πειραιώς.

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αγοράς της παραγγελίας σας μέσω του www.montmartre.gr και να ζητήσετε την πληρωμή και παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Το μόνο που απαιτείται είναι η προσκόμιση του αριθμού παραγγελίας με σκοπό τη διασφάλιση της συναλλαγής.